Welcome to Ten Lei Yến


Ten Lei Yến is a trusted source for Premium Edible Bird’s Nests. We carry a wide variety of Edible Bird’s Nests from different Indonesian locations, in a range of sizes, colors, and shapes.

TEN LEI YẾN TALK SHOW

Lunar New Year Special 2024!

Phân Biệt Yến Và Ðông Trùng Hạ Thảo

Phân Biệt Yến:

  • Thiên Nhiên
  • Tinh Chế

Phân Biệt Ðông Trùng Hạ Thảo:

  • Thiên Nhiên
  • Nuôi Trồng

TEN LEI YẾN

Ten Lei Yến

C – Steamer

Thai Nguyen shows us how convenient the C – Steamer is for on the go or at home. 

Learn More

The Truth About Cordyceps

Thai Nguyen talks about Cordyceps Sinensis.

Yến and Cordyceps Sinensis

Thai Nguyen cooking with Ten Lei Yến edible bird’s nest and cordyceps sinensis.

Ten Lei Yến wishes everyone a Happy New Year 2022!

Ten Lei Yến - Chúc Mừng Năm Mới 2022

Ten Lei Yến - Đông Trùng Thảo - Cordyceps

Ten Lei Yến super steamer

Ten Lei Yến TV AD

Happy Mother’s Day – 2023


Mừng Ngày của Mẹ với món quà độc đáo và đặc biệt. Tổ Yến sạch, thiên nhiên của chúng tôi là một món quà ngon và bổ dưỡng tuyệt vời để thể hiện tình yêu của bạn với mẹ. Hãy mua ngay hôm nay và tặng cho mẹ một món quà mà bà sẽ không bao giờ quên.

Celebrate Mother’s Day with a gift that’s as unique and special as your mom. Our Edible Bird’s Nest is a delicious and nutritious treat that’s perfect for showing your love and appreciation. Shop today and give your mom a gift she’ll never forget.

Happy Mother’s Day – 2023


Mừng Ngày của Mẹ, hãy tặng cho mẹ món quà sức khỏe tuyệt vời với Ðông Trùng Hạ Thảo Tây Tạng. Thảo dược tự nhiên này mang lại nhiều lợi ích cho tâm trí và cơ thể. Với giá ưu đãi của chúng tôi, chưa bao giờ dễ dàng đến vậy để tặng mẹ một món quà đầy ý nghĩa. Hãy mua ngay hôm nay và thể hiện tình yêu của bạn đến với mẹ. 

This Mother’s Day, give your mom the gift of good health with Cordyceps Sinensis. This natural supplement offers a wide range of benefits for the mind and body. With our sale prices, it’s never been easier to give your mom a gift that is thoughtful. Shop today and show your mom some love. 

Ten Lei Yến Media